0575 551 567 info@boerstoel.nl
Selecteer een pagina

Schilderbedrijf Boerstoel

Ruim 100 jaar vakmanschap

BIJ KONINKLIJKE

BESCHIKKING

HOFLEVERANCIER

Schildersbedrijf Boerstoel

Schildersbedrijf Boerstoel B.V. is een schilders-, glaszetters- en afwerkingsbedrijf. Wij bestaan sinds 1919 en inmiddels heeft de vierde generatie de leiding over het bedrijf.

In de loop van de jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in Vorden en omgeving. Ons schilderwerk bestaat zowel uit moderne als klassieke stijlen en staat altijd garant voor ouderwets vakmanschap.

Wij verzorgen het schilderwerk (onderhoud en nieuwbouw) voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers en (semi-) overheid instanties.

Hofleverancier bij Koninklijke beschikking

In 2019 hebben wij het predicaat “Hofleverancier bij Koninklijke beschikking” ontvangen. En daar zijn wij vanzelfsprekend trots op.

Maatschappelijk betrokken

Schildersbedrijf Boerstoel zet zich al jaren in voor de lokale gemeenschap, waarbij leefbaarheid en saamhorigheid een belangrijke drijfveer zijn. Al jaren sponsoren wij meerdere  verenigingen en activiteiten in de gemeente Bronckhorst en daarbuiten.

Dit doen we door middel van advertenties, reclameborden en bijdrages. Dit laatste niet alleen in geld maar ook door onze handen uit de mouwen te steken.

Naast vaste sponsor te zijn van de plaatselijke muziekvereniging Harmonie Vorden zijn wij shirtsponsor van een team van het Vordens Tennispark.

Ook is schildersbedrijf Boerstoel een van de hoofdsponsors van Het Zomerorkest Nederland. Dit harmonieorkest bestaat uit 50 jonge muzikanten uit heel Nederland, amateurs en conservatorium-studenten in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar.

Het orkest wordt ieder jaar opnieuw samengesteld en geeft tijdens de zomervakantie gedurende een 10-daagse tournee door Nederland ongeveer 12 openluchtconcerten en 1 galaconcert.

 

Schilderwerk en wandafwerking klassieke trap - Schildersbedriif Boerstoel
Schilderwerk buiten woning - Schildersbedriif Boerstoel
Schilderwerk restauratie kerk - Schildersbedriif Boerstoel